Air up review: genieten van smaakvol water

Total
0
Shares

Wanneer je veel sport, is het belangrijk om voldoende water te drinken om gehydrateerd te blijven. Het drinken van water kan soms echter saai en smaakloos zijn, waardoor het lastiger is om voldoende te drinken. De Air Up biedt daar een oplossing voor, door het toevoegen van smaak aan water zonder suiker of andere zoetstoffen. In deze review bespreken we de Air Up in detail, zodat je kunt beslissen of deze drinkfles iets voor jou is.

Wat is de Air Up?

De Air Up is een drinkfles die water smaak geeft door middel van geur. In plaats van suiker of andere zoetstoffen te gebruiken, voegt de Air Up geur toe aan het water. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zogenaamde ‘Pods’, kleine capsules die gevuld zijn met natuurlijke aroma’s. Deze Pods worden in de speciale dop van de fles geplaatst en tijdens het drinken verspreiden de aroma’s zich door het water, waardoor het water een smaak krijgt.

Hoe werkt de Air Up?

De Air Up werkt door middel van geur. De Pods, die gevuld zijn met natuurlijke aroma’s, worden in de speciale dop van de fles geplaatst. Tijdens het drinken verspreiden de aroma’s zich door het water, waardoor het water een smaak krijgt. De fles is eenvoudig te gebruiken: vul hem met water, plaats de Pod in de dop en draai de dop op de fles. Vervolgens kun je genieten van smaakvol water zonder suiker of andere zoetstoffen.

Het assortiment van Air Up

De Air Up is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo kun je kiezen uit een fles van 600 ml of 300 ml, en zijn er verschillende kleuren doppen verkrijgbaar. Daarnaast is er een ruim assortiment aan Pods, waardoor je kunt variëren in smaak. Zo zijn er Pods verkrijgbaar met de smaken fruitmix, kers, sinaasappel, citroen, en vele andere.

Voordelen van de Air Up

Het gebruik van de Air Up heeft verschillende voordelen. Zoals eerder genoemd, geeft de drinkfles water smaak zonder suiker of andere zoetstoffen. Dit maakt het drinken van voldoende water makkelijker en gezonder. Daarnaast is de Air Up herbruikbaar en kan de fles eenvoudig worden schoongemaakt. Ook is de fles lekvrij en gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Nadelen van de Air Up

Hoewel de Air Up vele voordelen heeft, zijn er ook een aantal nadelen. Zo is de aanschafprijs van de fles hoger dan bij reguliere drinkflessen. Daarnaast zijn de Pods niet goedkoop en moeten deze regelmatig worden vervangen. Ook is de smaak niet altijd even sterk aanwezig, waardoor het voor sommigen wellicht niet voldoende smaak toevoegt.

Reviews van gebruikers

Op de website van Air Up en op andere webshops zijn veel positieve reviews te vinden van gebruikers. Veel mensen zijn enthousiast over de smaakervaring die de Air Up biedt en vinden het een goede oplossing voor het drinken van meer water. Ook wordt de handige en lekvrije vormgeving van de fles vaak geprezen. Sommige gebruikers vinden echter dat de smaak niet sterk genoeg aanwezig is en dat de Pods vrij snel op zijn.

Waar te koop en wat kost het?

De Air Up is verkrijgbaar via de website van Air Up en via verschillende webshops, waaronder bol.com. De aanschafprijs van de fles varieert tussen de €20 en €30, afhankelijk van de grootte en kleur. De Pods zijn verkrijgbaar vanaf €7,99 voor een pakket van drie.

Total
0
Shares
Goed uitziende vrouw

Dames: met deze ingrepen blijven we er jong uitzien

Hoewel er niets mis is met een rimpeltje of een maatje meer, vinden veel vrouwen het toch lastig…